Coșul meu

0 produse - 0,00 RON

Cum comand ?

Servicii oferite clienţilor

  • Comanda şi livrarea

Alegeți produsele

Folosind meniul, navigați prin categoriile de produse. Odată ce ați găsit un produs care se potrivește dorințelor dvs., apăsați pe butonul:

 buton-adaugare

Coşul de cumpărături - Detaliile de livrare si comanda cu un singur click!

După ce ați ales produsele, apăsaţi butonul „Coşul meu” sau „Finalizare comandă” şi după alegerea finalizării comenzii ca „Vizitator fără cont” sau înregistrării ca utilizator sau autentificării ca utilizator, completați detaliile conform formularelor. Durează maxim 1-2 minute.

a. Daca sunteți client nou, atunci fie completați datele din formular ca şi „Vizitator fără cont”, fie vă înregistraţi ca şi utilizator nou. În ambele cazuri urmaţi instrucţiunile de completare aferente fiecărui formular.

b. Daca sunteți deja client, introduceți email-ul şi parola în boxul din dreapta şi urmaţi instrucţiunile de completare aferente fiecărui formular.

 preview-coscosul-meu

Livrarea comenzilor

 Produsele comandate se livrează în toată ţara, utilizând modalitatea şi termenul de livrare alese de dvs. la efectuarea comenzii.

 Produsele se află în ambalajul original, sigilat, al producătorului.

 Comenzile cu valoarea totala mai mare de 1500 RON (tva inclus) beneficiază de livrare gratuită.

 Pentru comenzile cu valoarea totala mai mică de 1500 RON (tva inclus) şi care au mod de livrare curier se va aplica un cost de transport ce este afişat în momentul efectuării comenzii. În cazul stornării comenzilor sau Retur, costul de transport nu se stornează, iar clientul va trebui să plătească costurile aferente returnării produsului la sediul nostru.

  • Returnări şi înlocuiri de produse
Dreptul de Retur în 30 de zile este valabil atât pentru persoanele fizice cât şi pentru persoanele juridice ce au achiziționat produse de la eipm.ro (S.C. ROYAL EUROTRANS S.R.L.). Pentru a beneficia de returul produselor în 30 de zile, trebuie completat formularul de retur de pe site, cel târziu în a 30-a zi calendaristică de la data ridicării/primirii produsului. Formularele completate după 30 de zile calendaristice nu sunt luate în considerare.

Returul produselor se poate face doar prin serviciul de curierat agreat, Urgent Curier, caz în care costurile de transport sunt suportate de către cumpărător şi vor fi scăzute din valoarea ce trebuie returnata cumpărătorului.

În cazul în care au fost achiziționate mai multe produse de același fel, nu se poate returna decât un singur produs desigilat, restul cantităţii este acceptată doar dacă produsele sunt sigilate.

Produsele returnate trebuie să fie însoţite de orice documente cu care a fost livrat în original şi copie a facturii de achiziție.

 

  • Efectuarea plăţilor:

 Modalitatea de plată

Deocamdată, puteți alege să plătiți la livrare sau prin ordin de plată. În funcție de modalitatea preferata, veți primi instrucțiuni suplimentare, dacă e cazul.

Ne interesează confortul clienţilor noştri şi din acest motiv în viitor ne angajăm să introducem plăţile prin card bancar, în condiţii de siguranţă deplină, dar şi plata în rate.